Om USB-Port.dk

Velkommen til USB-Port.dk.

Vi har valgt at starte USB-Port.dk, fordi vi i en længere periode har set en masse sider der sælger computer hardware til alt for høje priser efter vores mening.
En af hovedformålene med denne webshop er jo så selvfølgelig at vi vil hjælpe dig som forbruger, til at få fingrene i kvalitets udstyr som sammentidig har en pris der er til at have med at gøre.
Til at starte med, vil vi derfor have et begrænset antal produkter i vores shop, men vi arbejder hårdt på at få det stablet helt på benene, så du som kunde vil kunne nyde godt af flere forskellige slags produkter, i stedet for de enkelte kategorier vi har at byde på nu.

Vi er ved USB-Port.dk glade for at du som forbruger, er villig til at købe vores produkter så vi hurtigst muligt kan gøre det billigere for dig og andre, at købe computer hardware.

Hvis du har spørgsmål, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os enden over E-mail eller på nummeret nedenfor.

Venlig Hilsen

Kontaktoplysninger

Leder : Jakob Knudsen
Mobil : +45 30 27 24 32
Email : admin@usb-port.dk
CVR-nr: 39141140

2 Comments

 • Magnus Nielsen siger:

  Hvornår kan man købe hardware til pc da jeg står at skal ud og have fingrene i en ny lyder super godt med jeres hjemmeside håber den kommer til at køre godt

  -Magnus

  • Jakob Peder Knudsen siger:

   Hej Magnus!
   Jeg går stærkt ud fra du kigger på vores side gennem din mobil..
   Vi beklager at mobilversionen ikke er helt fuldendt endnu 🙂
   Hvad angår salg af hardware kan du trykke på menuen i toppen og vælge kategori, alt efter om du skal have et Headset, Mussemåtte, tastatur osv.
   Venlig hilsen USB-Port.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *